lördag 20 juni 2009

Det är många som börjar blogga, man kan läsa om allt. Vad tycker du om bloggandet?

Vad gör en blogg intressant? Det är något jag har funderat på när jag surfat runt på bloggar som Blondinbella, Stina-Lee och Nätkultur.
Det finns säkert väldigt mycket man skulle kunna diskutera om varför folk läser Blondinbella men det får ni bidra med. Jag stötte på något som heter bloglovin'. Det är en tjänst som hjälper dig hålla reda på dina favoritbloggar. Man kunde alltså prenumerera på hennes blogg genom tjänsten. Väl där kunde jag konstatera att hon låg som tvåa på listan med 15758 prenumeranter, etta låg Kenza. Ingen aning vad det är för blogg. Stina-Lee gick jag in på för hon hade flest nya prenumeranter idag och när jag skriver detta låg på 54 jämfört med Blondinbellas 31. Det är livsstilsmagasin om mode med "personlig" stil som funkar bra. Skillnaden mellan dem båda var att Stina-Lee har eller ska få ett barn. Läste inte så noga. Man läser ju bara det man är intresserad av, eller hur?
Enligt nätundersökningen visade det sig att det är just det som man är intresserad av som man läser. En annan sak man kan läsa ur den här undersökningen är att det är sju tappra människor inklusive mig själv som läser den här bloggen. Nätkulturbloggen hittade jag genom bloglovintjänsten för att jag skulle se om jag kunde hitta något som jag var intresserad av. Mina sökord var Internet och kultur. Den hade 4 prenumeranter. Bara för att fullborda marknadsföringen av bloglovin' har jag lag till en länk nedan för att följa min blogg där igenom.
Följ min blogg med bloglovin, eller inte. Du bestämmer!

Blondinbellawannaben,
Brunettdave

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar